Prodej na splátky, garantovány vynos, prostorný 2+kk v krásném komplexu, lázeňské město Velingrad

Velingrad, Bulharsko – ID 11297
od 600 €/měs. 111 000
Plocha 73 m2
Dispozice 2+kk
Podlaží 2/4
Číslo nabídky 11297
Možnost prodeje na splátky po dobu až 10 let! Garantovány výnos! Objevte Bulharsku jinak! Krásný byt v nádherném, lázeňském městě Velingrad! Nabízíme vám ke koupi 2+kk v malém butikovém hotelu ve Velingradu. Celková plocha 73,81 m2, nachází se ve druhé podlaží ze čtyř pater, orientace je východní. Dispozice: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou a balkon přístupný z obou pokojů. V apartmánu je plynové topení a klimatizace.
V komplexu jsou k dispozici gril pro 20 osob, venkovní bar, parkoviště, venkovní a vnitřní bazén s minerální vodou až 47 stupňů, sauna, parní lázeň, novou nádhernou restaurace s kapacitou 50 osob. Komplex se nachází v blízkosti 5hvězdičkových hotelů, restaurací a obchodů s potravinami. Apartmán vhodný k celoročnímu užití.
Poplatek za údržbu činí 15€/m2 ročně.
Jedinečná nabídka, doporučujeme!
Velingrad je největším lázeňským letoviskem v Bulharsku, zasazeném do malebných Rodop! Velingrad, známý jako „hlavní město lázní“ Balkánu, přitahuje turisty z celého světa již více než století. Město je známé svými léčivými minerálními prameny a může se pochlubit řadou lázní a wellness center nabízejících řadu procedur na podporu relaxace a omlazení. Od tradičních bulharských lázní až po moderní termální bazény si návštěvníci mohou dopřát řadu terapií určených k léčení těla i mysli. Kromě vyhlášených lázeňských zařízení nabízí Velingrad spoustu outdoorových aktivit pro milovníky přírody. Okolní Rodopy jsou domovem četných turistických tras a nedaleká přehrada Batak nabízí řadu vodních sportů, včetně plavání, rybaření a jízdy na kajaku. Ať už hledáte odpočinek, dobrodružství nebo kulturu, Velingrad má co nabídnout. Proč čekat? Objevte na vlastní kůži kouzlo tohoto kouzelného lázeňského města!

Sofie - 125 km

Bansko-75 km

Kolik budete splácet?

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Podlaží
2
Počet podlaží
4
Dispozice
2+kk
Plocha
73 m2
Užitná plocha
64.91 m2
Balkon
Ano
Bazén
2 bazény
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/5
Praha 7 - Holešovice
170 00

Po-Pá: 8.00-17.00