3+kk v projektu, prodej na splátky, Sluneční pobřeží

Sunny Beach, Bulharsko – ID 11822
od 2 700 €/měs. 92 000
Plocha 68 m2
Dispozice 3+kk
Podlaží 5/5
Moře 800 m
Číslo nabídky 11822
Představujeme Vám nový projekt! Emilia Romana City je malá butiková budova v městském stylu, která v sobě nese domáckou pohodu a pohodlí. Nachází se v blízkosti centra letoviska Slunečné pobřeží a zároveň v jedné z jeho nejzelenějších a nejklidnějších oblastí.
Konkrétní apartmán 3+kk o celkové ploše 68,59 se nachází v pátém podlaží. Dispozice: chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelna s toaletou a balkon. Apartmán se prodává nevybavený, v případě zájmu s nábytkem a vybavením rádi pomůžeme!
Plocha areálu je 850 m2. Vznikne zde moderní budova skládající se pouze z 19 bytů. Parcela, na které vznikne Emilia Romana City, sousedí s budovami Este, Verde, Boutique a Park. Areál je také ohraničen parkem o rozloze 7000 m2. V budově budou byty o ploše 2+kk o ploše 56 m2. a 3+kk o ploše 68 m2. Všechny byty budou nabízeny s dokončením na klíč. Areál bude mít parkoviště a majitelé si budou moci parkovací místo zakoupit. Majitelé bytů v Emilia Romana City budou mít možnost za příplatek využívat infrastrukturu a klubový systém budov, které jsou součástí budoucího komplexu Emilia Romana Resort. Moderní architektura, praktické dispozice a kvalitní provedení jsou hlavní konkurenční výhody budovy.
Zahájení stavby je naplánováno na 10.2024. Doba výstavby - 24 měsíců
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Sluneční pobřeží je největším hotelovým letoviskem v Bulharsku, je dlouhé několik kilometrů a leží 30 km severně od Burgasu. Dobré klimatické podmínky celé této oblasti, nádherná, 8 km dlouhá písčitá pláž s postupným sestupem do moře a blízkost historického Nesebru činí ze Slunečného Pobřeží jedno z nejvyhledávanějších míst bulharského Černomoří. Dopravu v letovisku zajišťují minivláčky a spojení s okolními městy pravidelná autobusová doprava.
Slunečné Pobřeží je ideální místo pro strávení příjemné rodinné dovolené se spoustou lákadel pro děti. Na své si přijdou i mladí lidé, pro něž je tu řada možností zábavy.
Letovisko má živou pobřežní promenádu vedoucí po celé délce pláže skoro až k Nesebru. Je lemována množstvím kaváren, stánků a útulných restaurací. Během letní sezóny se zde koná mnoho festivalů, koncertů a jiných kulturních událostí. Velmi populární jsou také procházky po nádherně osvětlených kolonádách. V posledních letech prodělala většina hotelů zásadní modernizaci a v ničem si nezadá s hotely v leckterém vyhlášeném turistickém letovisku ve Středomoří.
Hlavním lákadlem letoviska je však pláž - osm kilometrů jemného světlého písku. Přístup do vody je hodně pozvolný, vhodný pro neplavce i malé děti, které se zde mohou bezpečně věnovat svým hrátkám.
Za zmínku určitě stojí i místní aquapark Action, který je určen všem generacím. Najdete zde mnoho skluzavek, toboganů, bazénů, vířivek, dětských bazénů, kaváren, restaurací, pizzerií, cukráren, barů u bazénů a mnoho dalších atrakcí.

Kolik budete splácet?

Výpočet je pouze orientační, má pouze informativní charakter a není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Mám zájem
Podlaží
5
Počet podlaží
5
Dispozice
3+kk
Plocha
68 m2
Užitná plocha
60.36 m2
Balkon
Ano
Parkování
Ano
Recepce
Recepce
Restaurace
Restaurace
Ostraha
Ostraha
Udržovaná zeleň
Udržovaná zeleň

Libí se vám tato nemovitost?

Neváhejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato nemovitost, ale stále si nejste jistí? Domluvte si s námi schůzku u nás v kanceláři a osobně s vámi projdeme všechny podrobnosti.

Bubenská 122/5
Praha 7 - Holešovice
170 00

Po-Pá: 8.00-17.00